Bernstein goud

Bernstein ringen en sieraden

Bernstein, van het befaamde Italiaanse sieradenhuis hebben we een prachtige collectie 14 karaats geel- en witgouden juwelen in het online assortiment. Naast hangers en oorbellen is het merk vooral bekend om de unieke gouden aanschuifringen waarmee u zelf een ring opbouwt en eindeloos kunt combineren.

 

bernstein_5301

Bern stein selecteert voor al zijn sieraden alleen de mooiste diamanten. Hierbij wordt gelet op slijpvorm, het gewicht, de kleur en helderheid. Bernstein sieraden zijn voorzien van het Nederlands keurteken, uw waarborg voor 14 karaat goud. Ingetogen sjiek of uitbundig, modern of klassiek, binnen de collectie van Bernstein is er altijd een juweel passend bij uw smaak of kledingstijl.

Ontwerp uw eigen ring met de aanschuifringen
Met de unieke aanschuifringen van Bernstein kunt u zelf uw eigen ring samenstellen. U kunt de ringen ook dragen in combinatie met uw verlovingsring, trouwring of andere favoriete ring. De basis ringen zijn verkrijgbaar in 14 karaats geel-goud, witgoud of Rose goud. Er zijn geheel gladde modellen of speels gedraaide basisringen.

 

bernstein_5298

Verder kunt u kiezen uit gouden ringen met één – een solitair – of meerdere fonkelende diamanten of briljanten, al dan niet in combinatie met een zoetwaterparel of edelstenen zoals granaat, saffier, topaas of amethist. Bernstein ringen zijn verkrijgbaar in verschillende schitterende zettingen. Een nieuwe baan, een jubileum, de geboorte van een kind of kleinkind. Met deze ringen kunt u elk bijzonder moment in uw leven zichtbaar extra betekenis geven.

 

 

bernstein-ringen

 

Bekijk de officiële website van Bernstein-sieraden en ringen