See You Gedenksieraden

Wij zijn specialist op het gebied van as -, gedenksieraden en vingerafdrukken.

Gedenksieraden

Wil je iets unieks dan ben je bij ons aan het juiste adres en gaan wij met u aan de slag om een passend aandenken te creëren.

 

as-Hangers

 

Naarst eigen ontwerp beschikken we ook over de collectie SeeYou en SecretYou, dit zijn gedenksieraden die met recht uniek en stijlvol genoemd mogen worden.

 

De SEE YOU assieraden en gedenksieraden kenmerken zich door het zichtbaar laten van as aan de voor- en achterzijde van de ashangers, dan wel alleen aan de achterzijde. Indien gewenst kan er een aanpassing gemaakt worden zodat de as niet zichtbaar is in het assieraad.

 

as-Stalen-ringen

 

De SECRET YOU assieraden en gedenksieraden kenmerken zich door het feit dat de as niet zichtbaar is in de assieraden, maar veilig opgeborgen door middel van een schroefje aan de achterzijde.

 

gedenksieraden

 

En mocht u geen sieraad willen dragen maar wel een aandenken met de as-resten van uw dierbare, dan kan dit ook in de vorm van een doosje of waxinelichthoudertje. Voor de asdoosjes geldt nadat de doosjes gevuld zijn er een harslaag overheen komt zodat de as niet eruit kan.

 

images

 

Bekijk de officiële website van SEE YOU

Geef een reactie