KARMA

Karma sieraden

De sieraden van Karma zijn gemaakt van natuurstenen en hoogwaardige kristallen. De armbanden en colliers zijn zorgvuldig ambachtelijk geknoopt en de oorbellen zijn gemaakt van echt zilver.

 

 

De collectie armbanden is uitgebreid met unieke kristal- en natuursteen combinaties. Bij de nieuwe collectie wordt gebruik gemaakt van lavasteen, toermalijnkwarts en diverse agaat soorten. Dit maakt nog meer kleurrijke combinaties mogelijk. Daarnaast is de Carma-collectie uitgebreid met armbanden voor kinderen. Bovendien is er ook een nieuwe lijn oorsieraden ontwikkeld.

 

 

De sieraden bevatten beads met hoogwaardige gecertificeerde kristallen van het merk Preciosa die gecombineerd zijn met beads van natuursteen. De juwelen zijn met zorgvuldigheid handgeknoopt.

De combinatie van de kristallen en natuurstenen is onder meer geïnspireerd op het Boeddhisme en Indiase Mythologieën. De beads geven kracht. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad een bron van energie.