Gerstner

De Gerstner trouwringen staan kwalitatief hoogstaand in de markt. Dit is te danken aan de continuiteit aan kwaliteit die deze grootste en tevens een van de oudste trouwringenfabrikant in duitsland jaar in, jaar uit, waar maakt. Om de kwaliteit van dit merk trouwringen te kunnen waarborgen, worden alle legeringen van de ringen in eigen huis samengesteld. Daarnaast passen ze speciale technieken op deze legeringen toe, waardoor deze trouwringen buitengewoon hard worden. Dit legt de ultieme basis om met behulp van de modernste computergestuurde procedures, specialisten aan de machines en talloze meesters in de goudsmeedkunst de nieuwste trends op trouwringen gebied in de markt te zetten.
Een echte Gerstnerring herkent U aan het meesterteken AG; het staat voor perfecte uitvoering, ervaring en vakmanschap. Meesterlijk vakmanschap, hand in hand met de nieuwste ontwerpen en technieken maken van onze ringen een topcollectie.

 

“Ons streven is uw vreugde – een leven lang – met uw Gerstner trouwringen.”

 

Gerstner01   Gerstner05 Gerstner07   Gerstner03Gerstner02   Gerstner04  Gerstner06   Gerstner08 Gerstner09   Gerstner10 Gerstner11

 

AG_Logo

 

Bekijk de officiële website van Gerstner

Geef een reactie