06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN is wereldwijd één van de bekendste Amerikaanse designers. Klein staat bekend als ontwerper en designer pur sang. Al sinds de 80-er Jaren is C.K., de trendsetter in minimalistisch en super strak design. Herkenbaar uit duizenden.
Om de hele collectie te bekijken kunt u naar  www.calvinklein.nl gaan.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
De sieraden onderscheiden zicht door een eenvoudig design dat toch opvallend is

Door gebruik te maken van edelstaal of in rosé of geelgoud PVD in plaats van zilver of goud, hebben ze een compleet eigen uitstraling gekregen. Het leuke van C.K. is dat zowel de uurwerken als de sieraden 100% op elkaar aansluiten.

Voor contact kunt u hier op klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.