06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

CLUSE

Weg van afleiding en gericht op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Met deze mentaliteit is Cluse toegewijd aan het creëren van uurwerken die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen.
De hele collectie kunt u bekijken op www.cluse.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Maak kennis met CLUSE horloges

Trendy scherp geprijsde horloges voor dames. Horloges met metalen of leren band. Van goud tot zilver en taupe kleuren. Deze horlogecollectie valt bij elke dame in de smaak. De vele combinaties van materiaal en kleur maken elke outfit compleet.

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.