06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

DACAYA

DACAYA armbanden: Robuust en mannelijk, met een easy going attitude. DACAYA armband heeft een breed assortiment met een herkenbare stijl die je altijd en overal kunt dragen.
De hele collectie kunt u bekijken op www.dacaya.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Armbanden

e comfortabele en kwalitatieve armbanden zijn gemaakt van de beste materialen. Onverwoestbare RVS sloten en stoer dik leer uit Italië. Het ruige leer geeft het individuele gezicht aan DACAYA en daardoor is een DACAYA armband meteen herkenbaar.

Wil je meer weten over deze prachtige armbanden, dan wijzen we je graag door naar de website van dit mooie merk, Alles is leverbaar in onze winkel in Goirle.

 

Prijzen DACAYA armbanden vanaf 39,95

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.