013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Davis

Voor het eerst werden de Davis horloges gelanceerd in 1987 in Cannes. Door de internationale vraag naar Davis horloges is in 1988 het Nederlandse distibutie centrum geopend. Sindsdien worden Davis horloges niet alleen in Europa verkocht, maar ook in Zuid-Amerika, Rusland en het Verre Oosten.
De hele collectie kunt u bekijken op www.davis.nl

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Al bijna 25 jaar staat Davis voor leuke scherp geprijsde horloges van een goede kwaliteit

Niet iedereen heeft dezelfde smaak, daarom bestaat de Davis-collectie uit 5 stijlen. Zo is er voor iedereen wat te vinden.

De stijlen zijn:

  •  Sportief
  •  Elegant
  •  Design
  •  Retro
  •  Specials

Op dit moment hebben we van de DAVIS collectie alleen nog de dames modellen.

Voor contact kunt u hier op klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.