013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Flik Flak kids

Flik Flak, het kinderhorloge merk kids wordt gemaakt door de Swatch Group, ’s werelds grootste horlogefabrikant uit Zwitserland. De horloges zijn van zeer goede kwaliteit, zijn modern en ontworpen naar de smaak van kinderen en volgen de laatste mode op de voet. De tijd laten de horloges op een heel duidelijk- en kindvriendelijke manier zien.
De hele collectie kunt u bekijken op www.shop.swatch.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Ontwerp

De wijzers van het Flik Flak kinderhorloge hebben dezelfde kleur als de bijbehorende minuten en uren. Flik en Flak zijn broer en zus en zorgen er samen voor dat de kinderen op een gemakkelijke manier klok leren kijken. Zij leren hoe de uren en minuten samen spelen om de tijd te vertellen.

Flik Flak kids horloges zijn in Zwitserland gemaakt en danken hun precisie aan het Zwitserse kwartsmechanisme. Ze zijn waterdicht, schokbestendig en de horloges met textielen band kunnen zelfs in de wasmachine gewassen worden op 40°C. Flik Flak horloges zijn voor kinderen in verschillende leeftijds-categorieën.

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.