06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Fossil smartwatch

Vanaf nu de Fossil smartwatch 4e generatie!

Nieuw is o.a. de waterdichtheid, GPS en NFC. Met de Fossil Q serie laat Fossil zien dat een smartwatch ook modieus kan zijn. En juist deze combinatie wekt je nieuwsgierigheid. Op het horloge met touchscreen krijg je verschillende notificaties binnen, zoals app berichten en agenda afspraken.
De hele collectie kunt u bekijken op www.fossil.com

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Altijd op de hoogte!

Bovendien ben je altijd op de hoogte van het aantal stappen dat je loopt en de calorieën die je verbrandt. Binnen deze serie bestaan verschillende lijnen, namelijk de Q Founder, Q Wander en Q Marshall. Stuk voor stuk sportieve smartwatches met een modieuze uitstraling. En om nog meer indruk te maken, kies je de wijzerplaat die past bij je stemming en outfit.

Voor contact kunt u hier klikken.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.