013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Garonne kids

zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en de aandacht van de kinderen wordt gewekt bij het zien van de vrolijke kleuren van de Garonne kinderhorloges.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
De Garonne kinderhorloge collectie is zeer uiteenlopend

Van vrolijk gekleurd voor meisjes tot sportief en stoer voor jongens. Garonne kinderhorloges zijn in het oog springende horloges die er erg kindvriendelijk uitzien. Garonne kinderhorloges zijn voorzien van een goed afleesbare wijzerplaat omdat deze is uitgevoerd met duidelijke cijfers. Een horloge van Garonne maakt het voor kinderen gemakkelijk de klok te leren en de tijd te begrijpen. Een kwalitatief goede horloge tegen een betaalbare prijs.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.