013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Heart to Get

De Heart to Get Jewelry sieraden zijn geïnspireerd op de culturen en symbolen die op deze wereld voorkomen.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Sieradencollectie

De sieradencollectie van Heart to Get bestaat uit fijn ontworpen armbanden en colliers. Ieder sieraad is voorzien van een speciale, persoonlijk en positieve boodschap voor degene die het sieraad zal dragen. De Heart to Get sieraden zijn handgemaakt en vervaardigd van het eerste gehalte zilver (925) en sommige colliers en armbanden zijn daarnaast ook rosé- of geel goud verguld.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.