013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Joy de la Luz

De layered by Joy de la Luz necklaces zijn vanuit de USA naar Europa uitgerold en snel dé grote hit aan het worden. Draag meer dan 1 collier tegelijk, u kent het verschijnsel al van de armbanden. Deze worden bijna altijd gecombineerd gedragen, met soms wel 4 of 5 tegelijk. Nu is het de tijd voor de colliers.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Klein, groot, kort of lang, alles is mogelijk met Layered by Joy de la Luz.

Mix it up naar eigen keuze. De mooie zilveren en gold plated colliers stralen kwaliteit uit. Terwijl het prijsniveau aantrekkelijk is gehouden van € 39.95 tot € 74.95.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.