013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

KANE watches

Deze horloges ontworpen in Amsterdam, maar geïnspireerd door Japan

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Kane horloge zijn voorzien van een subtiel en minimalistisch ontwerp

Hierdoor wordt de drager van een KANE horloge eraan herinnert dat de eenvoudigste weg in het leven vaak ook de meest simpele is. Door het ontwerp zo simpel te houden, draait het horloge nog maar om één ding: tijd en stijl. KANE ’s zijn dankzij hun subtiliteit zeer geschikt voor dagelijks gebruik en passen zich altijd feilloos aan uw persoonlijke stijl aan dankzij de verwisselbare banden.

Kom langs om de schitterende collectie te bekijken!                                                           

Vanaf slechts €99.- gaat u al naar huis met een mooi exemplaar!

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.