013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Kerbholz

De Kerbholz horloges zijn erg stijlvol. Echte Duitse ambacht samengebracht met speciale materialen en verfijning. Dat kenmerkt Kerbholz, en dat valt op!

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Over Kerbholz

De wereld van Kerbholz bestaat voornamelijk uit hout en andere natuurlijke elementen. Mattias en Moritz, de oprichters van Kerbholz, vonden hun liefde voor hout tijdens een onvergetelijke reis door Centraal-Amerika. Reizend door de dorpen van Centraal-Amerika viel hen op dat bijna alle gebruiksvoorwerpen van hout waren gemaakt. Het gaf hun inspiratie om bij ons, in Europa,  ook hout te gebruiken voor verschillende modieuze artikelen, zoals horloges. De naam Kerbholz betekent letterlijk: gravering in het hout. Deze naam komt helemaal vanuit de Middeleeuwen, toen mensen nog hun schulden op een klein stukje hout graveerden.

Collectie van Kerbholz horloges

Alle Kerbholz horloges zijn zogenaamde ‘Wood Watches’. Door gebruik te maken van hout creëert men de natuurlijke uitstraling en warmte van de mooiste houtsoorten. Zowel de kast als de band van het horloge zijn gemaakt van verschillende soorten hout, zoals het lichtgekleurde Maple, de warme roodtinten van Rosewood of het diepe bruin van Ebony en Sandelwood.

Het mooie, natuurlijke leder wordt gebruikt om bijzondere accenten aan het horloge toe te voegen waardoor het een nog mooiere uitstraling heeft. De Duitse horloges zijn high-tech ontwikkeld, waardoor kwaliteit en precisie samengaan met natuurlijk een groot draagcomfort. Hout heeft de natuurlijke warme uitstraling waarbij ieder horloge door structuur en vormen van het hout uniek is, maar bovenal zijn houten horloges een echte blikvanger in een wereld waar metalen horloges de boventoon voeren.

Heeft u interesse en/of wilt u verder een kijkje nemen bij ons? Kom dan gerust even langs!

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.