013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Roamer

Roamer horloges. Er is bijna geen sport te bedenken waarbij tijd geen belangrijke rol speelt. Of het nu voetbal, schaatsen, atletiek of schaken is, zonder tijdmeting kan er geen wedstrijd gespeeld worden. bij wandelen kan je zeggen dat de tijdmeting volstrekt ondergeschikt is aan het plezier. Maar de meeste wandelevenement kennen een starttijd en een maximale tijdsduur.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
En veel wandelaars willen eenmaal onderweg toch graag weten hoe laat het is en hoe lang ze al op pad zijn

Wie vaak wandelt heeft vooral baat bij een robuust horloge dat tegen een stootje kan, goed waterdicht is, probleemloos afleesbaar is en duurzaam is. Roamer heeft een traditie als het om zulke horloges gaat.

Het merk is per slot van rekening niet voor niets Roamer (= wandelaar) genoemd!

Alle Roamer-horloges zijn in Zwitserland ontworpen en geproduceerd, gemaakt van de beste materialen. Met name de Stingray, Searock en Superking series bieden erg veel waar voor hun geld.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.