06-18808548 [email protected]
Selecteer een pagina

Sieraden

See You Gedenksieraden

Wij zijn specialist op het gebied van as -, gedenksieraden en vingerafdrukken. Wil je iets unieks dan ben je bij ons aan het juiste adres en gaan wij met u aan de slag om een passend aandenken te creëren.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Gedenksieraden

Naarst eigen ontwerp beschikken we ook over de collectie SeeYou en SecretYou, dit zijn gedenksieraden die met recht uniek en stijlvol genoemd mogen worden.

De SEE YOU assieraden en gedenksieraden kenmerken zich door het zichtbaar laten van as aan de voor- en achterzijde van de ashangers, dan wel alleen aan de achterzijde. Indien gewenst kan er een aanpassing gemaakt worden zodat de as niet zichtbaar is in het assieraad.

De SECRET YOU assieraden en gedenksieraden kenmerken zich door het feit dat de as niet zichtbaar is in de assieraden, maar veilig opgeborgen door middel van een schroefje aan de achterzijde.

En mocht u geen sieraad willen dragen maar wel een aandenken met de as-resten van uw dierbare, dan kan dit ook in de vorm van een doosje of waxinelichthoudertje. Voor de asdoosjes geldt nadat de doosjes gevuld zijn er een harslaag overheen komt zodat de as niet eruit kan.

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.