013-5345473 [email protected]
Selecteer een pagina

Horloges

Swatch

In 1983 kwam Swatch met zijn eerste horlogecollectie. Het Zwitserse bedrijf werd al snel bekend door een tijdloze en opvallende collectie. Dit komt met name naar voren door de opvallende kleuren van de horloges. Het merk is door zijn gerenommeerde collecties en zijn jarenlange ervaring uitgegroeid tot een grote speler binnen de horlogebranche. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd in de winter en in de zomer.

Sectie TitelSectie InhoudSectie Afbeelding
Op zoek naar een tijdloos, opvallend, betaalbaar en waterdichte Swatch horloge?

Dan passen deze horloges perfect bij u!

Waar blijft de tijd? Volgens de nieuwe POP-collectie van Swatch op talloze verschillende plaatsen. Deze opvallende horloges hebben een eigenwijs pop-out-klokje. Het ene moment tikken ze keurig de tijd weg om je pols, even later zijn ze verslingerd aan een leuke parelketting. De nieuwe Swatch POP-collectie bestaat uit negen horloges met elk een ontwerp dat je fantasie gegarandeerd zal prikkelen. Elk horloge heeft een speciale clip, zodat je het waar dan ook aan kunt bevestigen. Er zijn ook POP-accessoires verkrijgbaar, zoals kettingen, een wandklok, een wekker. Just Pop It Up!

Producten

Productoverzicht

Sieraden

Je outfit is pas écht af met een sieraad. Wij tonen u graag onze grote en diverse sieradencollectie die vaak wisselt. Altijd afgestemd op het modebeeld van het seizoen. Kom langs en ervaar het zelf.

Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge om bij de tijd te blijven? Met een horloge van Juwelier Hoogendoorn zit je goed. Bij ons vind je een uitgebreide collectie kwaliteitshorloges van vele merken. Voor zowel heren, dames als kinderen.

Trouwringen

Gaat u trouwen en op zoek naar mooie trouwringen? Wij hebben een assortiment in goud, wit goud, titanium, staal, zilver of een combinatie ervan. Met of zonder briljant. Kom langs als u een eigen ontwerp wil laten maken.